Algemene voorwaarden

Stichting Fietebeth is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 84710438.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Stichting Fietebeth en de wederpartij. Door het bestellen van een product bij Stichting Fietebeth ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Stichting Fietebeth behoudt zich te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten. Stichting Fietebeth heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Betalen

De bestellingen dienen te worden betaald via iDeal bij bestelling van maximaal 2 boeken. Bij bestelling van meerdere boeken dient er te worden betaald via een betaalverzoek. Vooruitbetaling is hierbij noodzakelijk, een bestelling wordt hierna pas in behandeling genomen. Bij het overschrijden van de betalingstermijn wordt er per e-mail een betalingsherinnering verzonden. Indien de betaling na 10 dagen nog niet is betaald, wordt de bestelling geannuleerd.

Verzenden en leveren

De kosten voor het verzenden van een bestelling van maximaal 2 boeken is € 4,95. Wanneer je meer dan 2 boeken wilt afnemen, stuur dan een mail naar info@stichtingfietebeth.nl. Je ontvangt vooraf dan een specificatie van alle kosten, inclusief de verzendkosten.

De bestelling wordt binnen 1 week na ontvangst van de betaling verzonden. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Op de dag dat de bestelling wordt verzonden, ontvangt de klant hier een bevestiging van per e-mail.

Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. Stichting Fietebeth is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van producten. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van PostNL. De risico’s van het verzenden van de bestelling is in alle gevallen voor de klant.

Annuleren

Annuleren van je bestelling kan binnen 24 uur. Annuleren kan via info@stichtingfietebeth.nl. Wanneer de geannuleerde bestelling reeds betaald is, wordt het bedrag binnen 30 dagen terugbetaald.

Retourneren

Als het bestelde product niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je deze binnen 14 dagen retour sturen.

Neem voor het retourneren contact op met info@stichtingfietebeth.nl. Retourneer je product pas na een bevestiging van Stichting Fietebeth en vermeld duidelijk je naam, adres en bestelnummer bij het product in het pakket. De kosten en het risico van het retourneren van het product zijn altijd voor de klant. Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door de klant betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten, zal binnen 30 dagen na ontvangst van het product worden terugbetaald.

Persoonsgegevens

Je persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Stichting Fietebeth. De gegevens worden gebruikt voor het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Stichting Fietebeth verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy in het geding komt.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is Stichting Fietebeth genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost.

Wijzigingsrecht

Stichting Fietebeth behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Stichting Fietebeth.

Klachten

Wanneer je ontevreden bent over het product of de gang van zaken, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@stichtingfietebeth.nl. Wij beantwoorden uw mail binnen 1 week.